Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

PRODUK FEATURED

naha milih urang

TENTANG KAMI

  • about-us

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd, lokasina di Propinsi Sichuan, diadegkeun dina 2002. Éta produsén profésional anu specializes di ngarancang, ngahasilkeun jeung ngadistribusikaeun kualitas luhur.runtuyan TGFvalves airlock usaha Rotary jeungTXF 2 arahvalves diverter dipaké dina bubuk jeung granules sistem conveying pneumatic.

AREA APLIKASI