Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Stainless Steel Niup Ngaliwatan Rotary Feeder klep

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Stainless Steel niup Ngaliwatan Rotary Airlock klep

Pamakéan: Sistim conveying pneumatic tekanan positif

Bahan: stainless steel 304 sareng 316 sayogi


Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

· Larapkeun Widang:kadaharan, pakan,pertambangan, industri kimia atawa widang

· Bahan Larapkeun:bubuk, partikel, bahan rusak, jsb.

· Fungsi:Narima, discharging bahan ku conveying pneumatic tur mastikeun stabilitas tekanan sistem jaringan hawa.

· Ciri kinerja:arc ngaliwatan tipe, tipe NJ bearing separable, spiral struktur hawa-disegel, aliran-guiding rotor, Ngahindarkeun sudut maot dina saluran aliran, ngurangan résistansi ngurangan, sarta ngaronjatkeun ngurangan.

· No. Patén: 201420033836.7

Panjelasan Produk

ZILI stainless steel niup ngaliwatan klep airlock usaha Rotary, nganut desain lempeng-liwat jeung desain pressurization implisit, résistansi angin leutik, sarta éta leuwih cocog pikeun bahan kalawan koefisien gesekan badag.Bentuk sealing bisa dipilih nurutkeun lingkungan pamakéan pamaké.Rotor U ngawangun diadopsi, sareng bahanna henteu gampang disimpen dina rotor.

valves Rotary blow-liwat teu boga flange outlet di sisi handap kawas drop-liwat.Handapeun bore perumahan boh lemes atawa boga trough a, nu mana garis conveying pneumatic nyambungkeun tur ngalir ngaliwatan handap klep nu.Bahan asup kana inlet sapertos serelek, tapi nalika rotor ngalirkeun bahan kana bagian handap klep éta "ditiup" langsung kaluar tina kantong rotor kana jalur conveying hilir.

Aplikasi

Klep Blow-through Stainless Steel mangrupikeun kelas dahareun idéal pikeun bubuk anu langkung cohesive atanapi caket sapertos kakao, tipung, atanapi susu bubuk.Serbuk ieu tiasa kompak sareng nempel dina jero baling-baling rotor.Dina klep rotary blow-through, discharge dioptimalkeun ku niupan bubuk anu gampang dipadatkan ieu kaluar tina kantong rotor, anu ngabantosan rotor tetep bersih tina penumpukan.Kauntungan sejen tina valves puteran niup-liwat nyaeta profil low maranéhanana.Dibandingkeun sareng klep serelek anu ukuranana sami, jalur panyaluran sistem blow-through langkung caket kana garis tengah klep sahingga nyandak jangkungna langkung handap.Hal ieu ngajadikeun blow-through valves Rotary pilihan alus keur pamasangan low-clearance dimana drop-through bisa jadi teu cocog.

Patarosan & Jawaban

Q: Naon waktos produksi sareng pangiriman anjeun?
A: Ieu gumantung kana jenis produk nu peryogi tur kuantitas, biasana keur tipe urang biasa, dina 10 susunan, produk bisa siap dina ngeunaan 20 poé.Pikeun produk ngaropéa, waktu nganteurkeun bakal sabudeureun 40 poé.

Q: Urang boga proyék nu peryogi sistem pneumatic, bisa anjeun parusahaan ngalakukeun desain jeung bagian séjén sistem?
A: Leres, éta sayogi pikeun urang.Kami gaduh 20 taun pangalaman dina klep Rotary sareng industri klep diverter dua arah.Pisan akrab jeung conveying pneumatic.Aya ogé seueur perusahaan anu damel sareng kami pikeun nyayogikeun fasilitas pendukung anu sanés.Dina basa sejen, konsumén ngan perlu nyadiakeun aranjeunna kana tungtutan maranéhanana, sarta kami bisa nyadiakeun solusi desain sangkan sagala fasilitas ngarojong kayaning pipa, blowers akar, sarta kolektor lebu iwal valves Rotary.

Q: Dupi anjeun daptar sababaraha konsumén perusahaan anjeun cooperate kalawan?
A: Sumuhun, kami Kami well-dipikawanoh dina jepret hawa domestik jeung industri klep dua arah.Pausahaan kami cooperate kalawan aya mangpaatna pikeun Yi Kerry, COFCO jeung saterusna.

Q: Kumaha upami jasa saatos penjualan anjeun?
A: Urang nyadiakeun jaminan sataun, Upami aya kagagalan salila periode jaminan, urang bakal ngirim kaluar asesoris faulty haratis tur pituduh konsumén masang aranjeunna online.Upami lepatna serius, urang tiasa ngagentos alat énggal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami