Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Landong

Mesin sareng alat farmasi maénkeun peran anu penting dina prosés produksi, sareng salaku sékrési, peran klep usaha Rotary dina nutup hawa, bahan conveying ogé penting dina pabrik farmasi utama.Dimimitian tina bahan, prosés, struktur sareng EHS produksi ubar biologis, perusahaan ngadesain sareng ngadamel set lengkep klep rotary modular anu henteu toksik, tanpa efek samping sareng gampang dibersihkeun dumasar kana Standar Nasional GB28670-2012 Prinsip Umum pikeun Palaksanaan Spésifikasi Manajemén Kualitas Produksi Farmasi pikeun Mesin Farmasi (Peralatan), sareng nyayogikeun produk kualitas saluyu sareng standar peralatan Praktek Pabrikan Produk Médis (GMP) pikeun pabrik farmasi utama.


waktos pos: Jul-13-2021