Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Dina tanggal 2 Juni 2022, para ahli ti Universitas Southwest ngadatangan perusahaan kami-Sichuan Zili Machinery Co.

Dina 2 Junind, 2022, para ahli ti Southwest University ngadatangan perusahaan kami-Sichuan Zili Machinery Co., Ltd sareng ngalakukeun analisa téknis sareng rekomendasi pikeun masalah buktina ngagem produk kami (klep airlock puteran sareng klep diverter pneumatic) tim insinyur kami.

 d18de92b

Staf ti Sichuan Zili Machinery Co., Ltd ngabagéakeun ékspor sareng nunjukkeun aranjeunna dina garis produksi urang.Para ahli negeskeun prosés manufaktur produk urang ayeuna.Saatos éta urang babarengan ngabahas sababaraha solusi pikeun ngaoptimalkeun produk urang (klep airlock Rotary sareng klep diverter) ngagem kinerja buktina.

 6c8658ee

Naha nganggo klep airlock usaha Rotary sareng klep diverter?Kumaha carana ningkatkeun kinerja buktina ngagem tina klep Rotary sareng klep diverter?

Dina bubuk jeung pellets sistem conveying pneumatic, valves airlock usaha Rotary na diverter vales maénkeun peran penting.Bahan anu bakal dikirimkeun gaduh erosi anu langkung ageung sareng ngagem dina interior klep Rotary sareng klep diverter.Ngagem klep puteran buktina sareng klep diverter tiasa ngabéréskeun masalah ieu sareng gaduh umur anu langkung lami.Biasana lapisan abrasion buktina jero valves dipaké pikeun nguatkeun kinerja.Sareng éta mangrupikeun solusi anu paling efektif.

222cc8c8


waktos pos: Jun-11-2022