Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

sisikian

Urang nyadiakeun layanan hiji-eureun proyék sisikian pikeun klien kayaning jasa sistematis kaasup desain, instalasi, adjustment jeung ditampa.Sarta kami husus ngatur béas, tipung jeung insinyur minyak pikeun diajar dina ciri aplikasi tina klep Rotary dina sagala rupa hambalan téhnologis béas, tipung jeung minyak.Gumantung kana taun konsép desain jeung pangalaman produksi, desain pabrik urang jeung pituduh pilihan modél dina posisi dilarapkeun tina klep Rotary kayaning separators Siklon, dina skala industri, handapeun duster nu, balik akar blower, separation bahan dina luhureun. gudang, niupan béas jeung buncis.Klién disambut pikeun mesen atanapi ngaropea sagala jinis produk pikeun panggunaan umum atanapi khusus pikeun nyumponan kabutuhanna.


waktos pos: Jul-13-2021