Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Pneumatic Powered 2 Jalan Diverter klep

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Pneumatic Powered 2 Way Diverter klep

Pamakéan: Positip, jaringan hawa campuran

Bahan: Besi tuang


Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

· Larapkeun Widang:Pangan, pakan, kimia, neundeun sareng industri transportasi atanapi sawah

· Bahan Larapkeun:bubuk, partikel, jsb.

· Fungsi:Ngabalikeun sareng ngabalikeun nalika pangiriman pneumatik

· Ciri kinerja:drive silinder, optimasi busur awak klep, susunan bearing bi-arah, kombinasi segel SF, posisi sabalikna 120-gelar, flange nut nested, desain panutup samping, gampang disassembly

· No. Patén: 201420016639.4

product

Aplikasi

ZILI 2 Way Diverter valves dirancang pikeun dipaké dina conveying pneumatic pikeun ngarobah arah conveying.Bisa ngahontal dua cara asup jeung hiji jalan kaluar, ogé bisa papanggih hiji jalan asup jeung dua jalan kaluar.Kami umumna nawiskeun tilu jinis drive pikeun klep diverter colokan, hiji nyaéta jinis manual, hiji mangrupikeun jinis listrik, sareng anu sanésna mangrupikeun jinis pneumatik.

product

Patarosan & Jawaban

Q1.Naon kaunggulan anjeun?

A1.Our pneumatic Powered diveter valves dibereskeun kalawan SKF arah, ISO 600-3 nodular bahan beusi matak, sarta desain profésional kalayan patén-patén urang sorangan.Kusabab kami produsén, kami gaduh ranté suplai sareng sistem kontrol kualitas.Sangkan bisa nyadiakeun harga kalapa ogé kualitas alus.

Q2.Jenis istilah pamayaran sareng transportasi anu anjeun nampi?

A2.Kami nampi pamayaran ngalangkungan Alibaba, TT, LC jsb. Angkutan udara sareng angkutan laut sayogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami