Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Industri kimia

Kami ngarancang sareng ngadamel klep Rotary kimia dumasar kana karakteristik bahan anu kaduruk, ngabeledug, beracun sareng corrosive anu dikaluarkeun ku pabrik kimia.Dina produksi kimiawi, sedeng biasana boga tekanan tinggi jeung suhu.Numutkeun karakteristik bahan anu béda, baja karbon, baja alloy, beusi tuang, stainless steel sareng bahan logam anu béda-béda tiasa dipilih salaku bahan baku klep usaha Rotary pikeun nyumponan kabutuhan pabrik produk kimia.


waktos pos: Jul-13-2021