Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Industri mineral

Mineral saperti semén, kapur, lebu keusik, alunit biasana mibanda ciri kasar jeung karasa luhur.Nalika klep usaha Rotary dipaké pikeun ngangkut sagala jinis bahan mineral, éta nempatkeun maju syarat luhur pikeun kakuatan alat mékanis jeung lalawanan maké.Dina 20 taun katukang, kami geus devoted Sunan Gunung Djati kana panalungtikan husus bahan tahan maké jeung anjing laut maké-tahan, nyetél puseur uji internal pakakas, sarta dilumangsungkeun loba panalungtikan sarta tés, kayaning test lalawanan maké. rupa-rupa bahan pakait jeung mineral béda, test bahan alloy, maké-tahan test palapis dina témbok jero pakakas, jsb Sababaraha prestasi urang geus diala sertipikat patén nasional, sarta produk urang geus ngabuktikeun efektivitas jeung reliabilitas maranéhanana dina aplikasi praktis. .


waktos pos: Jul-13-2021