Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Dahareun

Kalayan perbaikan terus-terusan syarat masarakat pikeun kaamanan pangan, kami parantos ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran anu jero di sababaraha pabrik pangan.Sareng kami ngarancang sareng ngahasilkeun produk dumasar kana Standar Kasalametan Pangan Nasional sareng Standar Higienis Umum pikeun Produksi Pangan (GB14771-2013).Perawatan khusus parantos dilaksanakeun dina permukaan dimana produk instan, tuangeun sareng bahan sanésna tiasa dirampa ku alat, alat sareng instrumen.Salian ti éta, urang tiasa ngajamin kasehatan, kasalametan sareng operasi anu dipercaya tina alat-alat dina jangka panjang sateuacan sareng saatos operasi.


waktos pos: Jul-13-2021