Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Sajarah parusahaan

sajarah

Sichuan Zili mesin Co., Ltd, lokasina di Propinsi Sichuan, diadegkeun dina 2002. Ieu téh mangrupa produsén profésional anu specializes di ngarancang, ngahasilkeun jeung ngadistribusikaeun kualitas luhur runtuyan TGF klep airlock usaha Rotary jeung TXF 2 arah valves diverter dipaké dina bubuk jeung granules sistem conveying pneumatic.
Simkuring gaduh tim R & D urang sorangan.Mangtaun-taun, dumasar kana panilitian sareng pamekaran urang sorangan, urang nyerep téknologi anu saé di daérah ieu boh domestik sareng mancanagara.Ayeuna kualitas produk urang parantos ningkat pisan.Utamana éksternal bearing klep airlock usaha Rotary, sarta 3 generasi klep diverter Urang sagemblengna réngsé fenomena channeling bubuk, blocking, sarta nyangkut.Sareng kualitas produk parantos ngahontal jangkung énggal

  • -2002-

    ·Taun 2002, perusahaan urang diadegkeun sareng disebat Sichuan Ziyang Zili Grain And Oil Machinery Co., Ltd, urang ngamimitian ngembangkeun sareng produksi klep Rotary sareng klep diverter dua arah.

  • -2003-

    ·Dina 2003, urang meunang 3 kontrak urutan ti 3 badag usaha produksi tipung di Cina, sarta ngahontal jumlah jualan 1,2 juta RMB.Megatkeun status anu paling pausahaan gandum jeung minyak importing airlocks jeung produk klep diverter ti luar nagari.

  • -2004-

    ·Taun 2004, klep Rotary kami ngahontal terobosan utama anu ngagunakeun bantalan éksternal pikeun ngabéréskeun masalah bocor bubuk anu parantos ngaganggu mitra domestik mangtaun-taun.Dina 2004, urang ngahontal jumlah jualan 4 juta RMB ..

  • -2005-

    ·Dina 2005, urang ngahontal jumlah jualan 6 juta RMB..

  • -2006-

    ·Dina 2006, urang dimekarkeun kapasitas produksi jeung meunang jualan 12 juta RMB ..

  • -2008-

    ·Dina 2008, urang neruskeun dilegakeun produksi.Sareng urang laun-laun muka pasar luar negeri, ngajual produk urang ka Indonesia, Filipina, Malaysia sareng nagara-nagara sanés ngalangkungan perusahaan ékspor.Dina Juni taun anu sarua, urang meunang eupan balik ti nasabah aya masalah jeung produk.Pimpinan urang nengetan hébat sareng ngelingan 300 sét produk anu parantos dikirimkeun sareng ngagentosana ku produk énggal pikeun konsumén.Urang pageuh yakin yén customer kahiji, kualitas kahiji ..

  • -2010-

    ·Dina 2010, Urang terus dilegakeun kapasitas produksi, mimitian ngawangun pabrik industri urang sorangan, sarta dimekarkeun SF minyak-gratis bahan sealing timer lubricating.Sarta ditandatanganan kontrak gawé babarengan jeung domestik Yihai Kerry Grup na COFCO.Dina waktos éta, produk urang aya dina suplai pondok tur ngahontal jumlah jualan 18 juta RMB..

  • -2012-

    ·Dina 2012, pangwangunan pabrik industri urang sorangan réngsé, sarta kami ngahontal 26 juta RMB jumlah jualan.

  • -2013-

    ·Dina 2013, urang ngaronjat investasi di R&D sarta operasi, terus diropéa produk urang, diala angkatan kahiji dana rojongan reformasi téhnologis nasional, ngadegkeun hiji garis produksi CNC, sarta salajengna ningkat kualitas sarta akurasi produk na.Dina taun anu sarua, 32 juta yuan ieu dijual pikeun alat klep Rotary na dua arah klep diverter.

  • -2014-

    ·Dina 2014, produk inovatif urang nampi sertipikat patén modél utiliti nasional, lulus review perusahaan téknologi tinggi nasional, sareng nampi dana proyék inovasi ilmiah sareng téknologi pamaréntah munggaran.Dina 2014, pausahaan ngahontal panghasilan jualan 36 juta RMB..

  • -2017-

    ·Dina 2017, kami suksés didaptarkeun dina Tianfu (Sichuan) Joint Equity Exchange Center Technology Finance Board.Dina Juli, urang diala kualifikasi lisénsi operasi ékspor sarta lulus review perusahaan tinggi-tech nasional.Sareng ngahontal penjualan 38 juta RMB..

  • -2018-

    ·Taun 2018, kami nampi sertifikasi CE sareng ngadegkeun Departemen Perdagangan Internasional.bisnis urang sacara resmi dilegakeun ka pasar Éropa sareng Amérika sareng ngahontal hasil anu luar biasa.Ngahontal 50 juta RMB jumlah penjualan..

  • -2019-

    ·Taun 2019, urang ngarobih nami perusahaan janten Sichuan Zili Machinery Co., Ltd sareng ngahontal jumlah penjualan 56 juta RMB..

  • -2020-

    ·Dina 2020, urang ngadegkeun rencana lima taun anyar urang: dumasar kana panalungtikan sarta pamekaran sarta jualan aya airlock usaha Rotary sarta produk klep diverter dua arah, wengkuan bisnis geus laun dimekarkeun pikeun nyadiakeun konsumén jeung bubuk jeung particulate pneumatic conveying design rékayasa. .