Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Pakan Sato

klep Rotary loba dipaké dina parabot kawas dusters, timbangan éléktronik jeung mesin ngembangna nu dina prosés produksi forage kayaning persiapan, perlakuan, smashing, Pergaulan, tempering, ngembangna, packing jeung neundeun bahan baku.Kami nyayogikeun klep puteran kalayan fungsi anu béda-béda saluyu sareng unggal prosés produksi pakan.Dahar saimbang feed akuatik merlukeun akurasi dénsitas luhur pellet dimekarkeun.Pengontrol dénsitas anyar urang tiasa ngabantosan ngahasilkeun bahan anu dilegaan boh ngambang sareng tilelep dina cai.Salaku tambahan, éta leres-leres tiasa ngontrol sareng nyaimbangkeun dénsitas partikel anu diperluas pikeun ngawujudkeun budaya intensif atanapi dénsitas luhur produk akuatik.Téknologi desain mékanis anu dipercaya sareng téknologi kontrol otomatis canggih tiasa pinuh nyumponan sareng adaptasi kana pamekaran téknologi pangolahan pakan.


waktos pos: Jul-13-2021