Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Tekenan négatip Conveying Paké Rotary Airlock klep

Katerangan pondok:

Ngaran produk: négatif tekanan pneumatic Conveying usaha Rotary Airlock klep

Pamakéan: Sistim transmisi pneumatic tekanan négatip

Bahan: Bisa ngaropéa (Stainless steel atanapi Casting Beusi)


Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

· Larapkeun Widang:gandum,Penggilingan Tepung Gandum, Industri Pakan

· Bahan Larapkeun:Bubuk, tipung gandum

· Fungsi:Mastikeun tekanan stabil tina sistem conveying salila conveying pneumatic na unloading.

· Ciri kinerja:Persis tuang ku stainless steel, rotor tutup-tutup, jinis komprési sealing, unit jandela observasi anu dilakukeun ku alloy aluminium

· No. Patén: 201420016643.0/201420016698.1

Panjelasan Produk

Tekenan Negatip Conveying Paké Rotary Airlock klep, nurutkeun pamakean konsumén, urang tiasa nawiskeun buka-tungtung rotor na nutup-tungtung rotor.Struktur kombinasi ganda tina leungeun baju SF timer lubricating bébas minyak na VD ring sealing dipaké.Numutkeun tungtutan konsumén, urang ogé ngadopsi struktur sealing dual digabungkeun tina-kinerja tinggi Gly ring na VD ring sealing.Tungtung nyanghareupan saluran timer ngurangan, beungeut tungtung jeung cangkang anu ganda-diposisikan pikeun suplai hawa, sarta aluminium alloy observasi jandela assembly napel.

Numutkeun pamakean konsumén, jenis klep Rotary ieu tiasa didamel tina stainless steel sareng beusi tuang.

Aplikasi

Tekanan négatip conveying pamakéan klep airlock Rotary dipaké utamana pikeun rélatif bébas-ngalir, bahan non-cohesive kayaning tipung gandum, sisikian, béas, kacang kopi, uyah, jeung gula.Biasana aranjeunna dianggo dina kaayaan siklon sareng alat ngumpulkeun lebu sanés.

product
product

Patarosan & Jawaban

Q1.Naon kaunggulan anjeun?

A1.Our Airlocks tiasa beroperasi mulus pikeun 6-8 taun kalawan SKF Bearings, ISO 600-3 nodular bahan beusi matak, sarta desain profésional kalayan patén-patén urang sorangan.Kusabab kami produsén, kami gaduh ranté suplai sareng sistem kontrol kualitas.Sangkan bisa nyadiakeun harga kalapa ogé kualitas alus.

Q2.Jenis istilah pamayaran sareng transportasi anu anjeun nampi?

A2.Kami nampi pamayaran ngalangkungan Alibaba, TT, LC, angkutan udara sareng angkutan laut sayogi.

Q3.Can anjeun tiasa ngalakukeun pamasangan sareng desain anu ngadukung dumasar kana kabutuhan urang atanapi anjeun ngan ukur ngajual klep puteran?

A3.Yes, éta geus sadia pikeun pamakéan pikeun ngalakukeun instalasi jeung desain nurutkeun tungtutan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami