Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Profil Perusahaan

Sichuan Zili Machinery Co., Ltd.

Ngeunaan Company

Sichuan Zili mesin Co., Ltd, lokasina di Propinsi Sichuan, diadegkeun dina 2002. Ieu téh mangrupa produsén profésional anu specializes di ngarancang, ngahasilkeun jeung ngadistribusikaeun kualitas luhur runtuyan TGF klep airlock usaha Rotary jeung TXF 2 arah valves diverter dipaké dina bubuk jeung granules sistem conveying pneumatic.

about-us

parabot mesin CNC

about-us

Robot las

about-us

Bengkel nyemprot bubuk otomatis

Simkuring gaduh tim R & D urang sorangan.Mangtaun-taun, dumasar kana panilitian sareng pamekaran urang sorangan, urang nyerep téknologi anu saé di daérah ieu boh domestik sareng mancanagara.Ayeuna kualitas produk urang parantos ningkat pisan.Utamana éksternal bearing klep airlock usaha Rotary, sarta 3 generasi klep diverter Urang sagemblengna réngsé fenomena channeling bubuk, blocking, sarta nyangkut.Sareng kualitas produk parantos ngahontal jangkung énggal

Produk Kami

Ayeuna produk urang loba dipaké dina gandum, kadaharan, pakan ternak, industri farmasi jeung kimia sistem conveying pneumatic.

Kami parantos kéngingkeun eupan balik anu saé ti para nasabah sadunya kusabab struktur kompak produk urang gagal rendah sareng operasi anu sederhana.

Ayeuna, kami geus nyieun rencana lima taun anyar urang, dumasar kana neraskeun ngembangkeun sarta pabrik TGF runtuyan klep Rotary na TXF dua arah valves diverter, gumantung kana produk aya, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa kadaharan, bubuk, particulate. masalah jeung semén pneumatic conveying solusi rékayasa pikeun konsumén.

Ngeunaan Tim

about-us

Ngeunaan tim kami, saprak urang geus di airlock usaha Rotary na 2 arah industri klep diverter pikeun ampir 20 taun.Pausahaan urang gaduh sistem pamekaran téknologi dewasa sareng tim.Ayeuna, produk klep airlock usaha Rotary parantos diropéa kana séri generasi kadalapan.Produkna ngagaduhan presisi anu luhur sareng pangaruh nutup angin anu langkung saé, sareng parantos dipuji ku para nasabah salami sababaraha taun.
Sajaba ti éta, salaku beuki loba konsumén urang cooperate, urang saméméh jualan na tim layanan sanggeus-jualan geus jadi beuki loba sampurna dina taun panganyarna.Lamun konsumén boga tungtutan, urang bisa milih produk cocog nurutkeun pangabutuh konsumén '.

Nalika para nasabah ngalaman masalah umum, tim jasa saatos-jualan kami bakal nyayogikeun jasa bimbingan online pas mungkin, sareng ngatur tanaga jasa saatos penjualan anu paling caket pikeun nangananana.

Mitra Kami