Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Klep ROTARY Maké Cék sareng solusi

Salah sahiji masalah pangbadagna dina sistem conveying pneumatic nyaéta ngagem hirup dina valves Rotary.valves airlock usaha Rotary masih workhorses penting tina sistem conveying pneumatic sabab biasana alat pangalusna kaluar aya pikeun discharging bahan bari nyieun segel pikeun tekanan diferensial.Bari teu sampurna dina boh fungsi (metering atawa sealing) aranjeunna hal greatest saprak sliced ​​roti pikeun ngalakukeun duanana sakaligus.
Kinerja maranéhanana hadir kalawan aral, sanajan.Ieu dumasar kana ngajaga clearances ketat nu bisa erode kana waktu.Kami nampi telepon palanggan sepanjang waktos naroskeun kumaha pariksa ngagem, sareng upami aranjeunna tiasa pariksa kasabaran.Dupi anjeun pariksa kasabaran on klep Rotary Anjeun?Téhnisna positip, anjeun tiasa mendakan kasabaran sareng sapasang gauges feeler tapi kuring bakal ati-ati ngantepkeun éta janten faktor mutuskeun anjeun kedah ngagentos klep anjeun atanapi henteu.klep Rotary teu ngagem kaluar merata, sababaraha ngagem kaluar dina hiji sisi teu séjén;Éta sadayana gumantung kana bahan anu diurus sareng kaayaan aplikasi.Salah sahiji panyabab utama ngagem nyaéta blow-by-air anu dasarna hartosna klep puteran henteu nyumponan tingkat feed anu dirancang sareng paling dipikaresep kedah énggal-énggal diganti.
PL-25
Janten naon anu tiasa dilakukeun ngeunaan ngagem klep Rotary?
Pabrikan ngalakukeun sagala rupa hal pikeun ngadamel klep Rotary langkung tahan ka abrasion.Contona, seleksi cara béda tina sealing jeung cara bearing geus dibereskeun.Ieu tiasa manjangkeun umur klep puteran ku sababaraha ratus persén dina aplikasi anu béda upami dibandingkeun sareng klep "dasar".Salaku tambahan Cavity Air Purge sareng Shaft Air Purge ogé ngajagi klep Rotary tina ngagem.
Jalan anu sanés, kumaha ogé, anu sering pisan teu dipaliré ku para palanggan sareng produsén sami nyaéta desain sistem panyaluran éta sorangan anu klep nuju tuang.Variabel tunggal pangbadagna dina maké nyaéta tekanan diferensial ti luhur ka handap klep nu.Pikeun ngahontal harga anu langkung saé dina sistem, produsén sering ngarancang garis pikeun beroperasi dina tekanan 10-12 PSIG dina garis anu langkung alit anu tiasa beroperasi dina 5-6 PSIG dina garis anu langkung ageung.Pikirkeun éta gaduh 3 jalur vs 4 jalur pikeun nyetir lalu lintas jam sibuk upami éta ngabantosan.Ieu ngaheéat up duit ibukota hareup, tapi bisa ngarugikeun anjeun duit dina jangka panjang mun anjeun faktor di ongkos na downtime of ngagantian klep Rotary leuwih sering.


waktos pos: Mar-16-2022