Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Aplikasi

  • Animal Feed

    Pakan Sato

    klep Rotary loba dipaké dina parabot kawas dusters, timbangan éléktronik jeung mesin ngembangna nu dina prosés produksi forage kayaning persiapan, perlakuan, smashing, Pergaulan, tempering, ngembangna, packing jeung neundeun bahan baku.Kami nyayogikeun rota ...
    Maca deui
  • Chemical industry

    Industri kimia

    Kami ngarancang sareng ngadamel klep Rotary kimia dumasar kana karakteristik bahan anu kaduruk, ngabeledug, beracun sareng corrosive anu dikaluarkeun ku pabrik kimia.Dina produksi kimiawi, sedeng biasana boga tekanan tinggi jeung suhu.Numutkeun karakter ...
    Maca deui
  • Food

    Dahareun

    Kalayan perbaikan terus-terusan syarat masarakat pikeun kaamanan pangan, kami parantos ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran anu jero di sababaraha pabrik pangan.Sareng kami ngarancang sareng ngahasilkeun produk dumasar kana Standar Kasalametan Pangan Nasional sareng Standar Higienis Umum pikeun Pangan...
    Maca deui
  • Grain

    sisikian

    Urang nyadiakeun layanan hiji-eureun proyék sisikian pikeun klien kayaning jasa sistematis kaasup desain, instalasi, adjustment jeung ditampa.Sarta kami husus ngatur béas, tipung jeung insinyur minyak pikeun diajar dina ciri aplikasi tina klep Rotary di vario ...
    Maca deui
  • Medicine

    Landong

    Mesin sareng alat farmasi maénkeun peran anu penting dina prosés produksi, sareng salaku sékrési, peran klep usaha Rotary dina nutup hawa, bahan conveying ogé penting dina pabrik farmasi utama.Dimimitian tina bahan, prosés, struktur sareng EH ...
    Maca deui
  • Mineral industry

    Industri mineral

    Mineral saperti semén, kapur, lebu keusik, alunit biasana mibanda ciri kasar jeung karasa luhur.Nalika klep usaha Rotary dipaké pikeun ngangkut sagala jinis bahan mineral, éta nempatkeun maju syarat luhur pikeun kakuatan alat mékanis jeung lalawanan maké....
    Maca deui