Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Warta

  • What Are Zili Machinery’s Rotary Airlock Valves used for ?

    Naon ari Klep Airlock Rotary Zili Machinery dianggo?

    Naon ari Klep Airlock Rotary Zili Machinery dianggo?Sichuan Zili mesin Co., Ltd, mangrupakeun produsén valves airlock usaha Rotary, sarta kami geus di widang ieu saprak yayasan di 2002. valves Rotary pikeun manufaktur industri anu mindeng dipaké dina penanganan bahan bulk, kempelan lebu ...
    Maca deui
  • On Jun 2nd, 2022, experts from Southwest University visited our company-Sichuan Zili Machinery Co.

    Dina tanggal 2 Juni 2022, para ahli ti Universitas Southwest ngadatangan perusahaan kami-Sichuan Zili Machinery Co.

    Dina tanggal 2 Juni 2022, para ahli ti Universitas Southwest ngadatangan perusahaan kami-Sichuan Zili Machinery Co., Ltd sareng ngalakukeun analisa téknis sareng rekomendasi pikeun masalah buktina ngagem produk kami (klep airlock puteran sareng klep diverter pneumatik) tim insinyur kami.Staf ti Sichu...
    Maca deui
  • ROTARY VALVE WEAR CHECK and solution

    Klep ROTARY Maké Cék sareng solusi

    Salah sahiji masalah pangbadagna dina sistem conveying pneumatic nyaéta ngagem hirup dina valves Rotary.Klep airlock usaha Rotary masih workhorses penting tina sistem conveying pneumatic sabab biasana alat pangalusna kaluar aya pikeun discharging bahan bari nyieun hiji segel pikeun diferensial tekanan ...
    Maca deui
  • What is the difference between dense phase conveying and dilute phase conveying? Advantages and Disadvantages ?

    Naon bédana antara conveying fase padet jeung conveying fase éncér?Kaunggulan jeung kalemahan?

    Pikeun ngarti bédana antara conveying fase padet jeung conveying fase éncér, utamana dina hal mékanika cairan, sarta bisa akurat ngarancang jeung calibrate sistem conveying pneumatic.Laju kalibrasi sareng tekanan hawa penting pisan dina sistem pangiriman pneumatik.Acc...
    Maca deui
  • What is pneumatic conveying ?

    Naon ari pneumatic conveying?

    Naon ari pneumatic conveying?Pneumatic conveying nyaéta angkutan padet bulk ngaliwatan pipa ku ngagunakeun aliran hawa atawa gas lianna.... Angkutan pneumatic bisa diwangun salaku tekanan positif atawa sistem vakum.bubuk pneumatic conveying ngagunakeun énergi hawa f ...
    Maca deui
  • How a rotary airlock valve work in the pneumatic conveying system ?

    Kumaha klep airlock usaha Rotary dina sistem conveying pneumatic?

    Di jero klep airlock puteran, hawa disegel (dikonci) antara palabuhan inlet sareng outlet.The vanes, atawa bilah logam, tina klep airlock usaha Rotary (muter) salila operasi.Nalika aranjeunna ngalakukeun, kantong ngabentuk diantara aranjeunna.Bahan anu diurus asup kana saku ngaliwatan ...
    Maca deui
  • What is a Quick Cleaning Rotary Air lock valve ?

    Naon klep konci Air Rotary Cleaning Gancang?

    Kalawan leuwih ampir 20 taun.Tina bisnis di pasar domestik sareng pasar luar negeri, aranjeunna mangrupikeun perusahaan Bakery sareng Biskuit anu gancang-gancang.Kalayan langkung ti 15 produk anu ditawarkeun di pasar, Perusahaan mangrupikeun bagian tina kahirupan sapopoe jutaan kontra ...
    Maca deui
  • How to choose a reliable, long-lasting rotary valve

    Kumaha carana milih klep Rotary dipercaya, lila-langgeng

    Milih klep Rotary dipaké pikeun jadi masalah cocog kapasitas dahar klep urang, dumasar kana dénsitas bulk produk anjeun, kana prosés diperlukeun Anjeun atawa kapasitas sistem conveying pneumatic.Pilihan klep airlock usaha Rotary ngalibatkeun kombinasi tés bahan, komputasi ...
    Maca deui
  • What is a Rotary Airlock Valve & what is it used for

    Naon klep Airlock Rotary & naon anu dianggo

    1. What is an airlock Rotary valve Airlock Rotary valves dipaké dina padet nanganan prosés interfaces, ilaharna lamun perlu misahkeun 2 wewengkon dina kaayaan béda (tekanan lolobana waktu) bari letting solid balik ti hiji kaayaan ka nu sejen.Klep Rotary, ogé umum ...
    Maca deui
  • During COVID-19 , vice-mayor came to Zili to do inspection work.

    Salila COVID-19, wakil walikota sumping ka Zili pikeun ngalaksanakeun pamariksaan.

    Dina 5 April 2020, salami COVID-19, Zili neruskeun produksi sareng produksi normal, sareng wakil walikota sumping ka perusahaan pikeun masihan bimbingan padamelan.Perusahaan ogé ngalaporkeun kaayaan produksi rupa-rupa departemén dina kaayaan wabah ayeuna.The ...
    Maca deui
  • Zili holds 2019 summary meeting

    Zili ngayakeun rapat kasimpulan 2019

    Tanggal 22 Jan 2020, rapat ringkesan taunan Zili 2019 dilaksanakeun.Dina rapat, sagala rupa departemén nyieun kasimpulan eusi karya taun ieu, sarta nyieun rarancang gawé jeung tujuan pikeun taun anyar 2020. Dina rapat, general manager Mr.
    Maca deui
  • Rotary Airlock klep Pangropéa

    Klep Rotary sigana sapertos mesin anu saderhana pisan, aranjeunna penting pisan pikeun ngatur aliran bubuk ngaliwatan sistem pangiriman pneumatik.Klep Rotary kedah dina kaayaan premium pikeun ngajaga sistem operasi aman sareng lancar.Sareng upami anjeun ngalaman masalah ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2