Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Naon bédana antara conveying fase padet jeung conveying fase éncér?Kaunggulan jeung kalemahan?

Pikeun ngarti bédana antara conveying fase padet jeung conveying fase éncér, utamana dina watesan mékanika cairan, sarta bisa akurat ngarancang jeung calibrate sistem conveying pneumatic.Laju kalibrasi sareng tekanan hawa penting pisan dina sistem pangiriman pneumatik.Katepatan tina calibration sakitu legana gumantung kana jenis bahan keur conveyed.

29 (1)

Naon hartosna pangiriman fase padet?

Pangiriman fase padet mangrupikeun konsép anu kawilang énggal di industri.Fase padet conveying, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, nujul kana cara densely conveying bahan bulk dina pipa a.Dina fase padet conveying, produk moal ditunda dina hawa, sabab bahan conveyed boh beurat teuing atawa pisan abrasive, sarta laju hawa tinggi kudu dijaga.Ieu ngandung harti yén produk bakal diangkut dina bentuk "gelombang", "plugs" atawa "strands", sahingga kirang maké dihasilkeun, jadi transportasi fase padet leuwih cocog pikeun produk rapuh.

Naon hartosna pangiriman fase éncér?

Éncér fase conveying ngalibatkeun conveying jumlah badag bahan dispersed, partikel ieu torek jeung leuwih abrasive.Ieu ngandung harti yén dibandingkeun sareng pangiriman fase padet, bahan tiasa dikirimkeun dina laju anu langkung gancang sareng tekanan anu langkung luhur.Contona, talc téh torek jeung kirang abrasive ti partikel plastik, ku kituna bisa diangkut dina speeds luhur sarta tekanan hawa.Dina pangiriman fase éncér, blower dianggo pikeun ngirimkeun produk kana sistem ngalangkungan aliran hawa.Aliran hawa ngan ngajaga bahan ngalir sareng nyegah bahan tina deposit dina handapeun pipa.

29 (2)

Beda antara conveying fase padet jeung conveying fase éncér dina conveying pneumatic

Sababaraha béda antara panyaluran fase padet sareng panyaluran fase éncér teu bisa dihindari sabab ciri-ciri alami tina bahan bulk sorangan-contona, panyaluran fase éncér sering nanganan partikel anu langkung hampang.Ieu sababaraha bédana utama antara pangiriman fase padet sareng pangiriman fase éncér:

1. Speed: Laju fase éncér pneumatic conveying biasana leuwih gancang batan fase padet.Mertimbangkeun abrasiveness tina partikel dibawa, laju conveying fase padet leuwih handap.

2. tekanan angin: The tekanan angin dina saluran jeung pipa tina sistem conveying fase éncér leuwih handap tina fase éncér conveying atanapi padet fase pneumatic conveying.Tekanan fase éncér langkung handap, sareng tekanan fase padet langkung luhur.

3. Abrasion: Abrasion nujul kana crushing bubuk.Dina angkutan fase éncér, leungitna bisa jadi kacida gedéna alatan laju gerakan partikel.Lamun datang ka fase padet conveying, kaayaan ngan sabalikna, sabab dina prosés ieu, bahan bulk biasana conveyed dina speed handap pikeun ngajaga bahan gembleng sarta teu gampang pegat.

4. Ukuran pipa: Ukuran pipa sistem transportasi fase éncér sering langkung ageung tibatan ukuran pipa sistem transportasi fase padet.Rupa-rupa komponén anu digunakeun dina sistem pangiriman pneumatik ieu ogé rada béda dina hal spésifikasi, sabab kinerja optimalna gumantung kana partikel anu dibawa sareng abrasiveness atanapi sensitipitasna.

5. Biaya: Biaya ngawangun sistem conveying fase padet biasana langkung luhur, utamina kusabab spésifikasi komponén.Dibandingkeun jeung sistem conveying fase éncér, sistem conveying fase padet relatif kuat.

6. Kapasitas beban atawa babandingan: Sistim conveying pneumatic fase éncér ngabogaan rasio beban massa solid-gas low.Sabalikna, sistem fase padet gaduh rasio beban massa padet-gas anu luhur pisan.

7. Jarak: Jarak conveying maksimum fase padet conveying na éncér fase conveying ogé béda: jarak conveying sistem fase éncér leuwih panjang, sedengkeun jarak conveying sistem fase padet umumna pondok.


waktos pos: Nov-29-2021