Pangalaman 20 Taun Dina Widang Ieu

Otomatis ngabersihkeun airlock usaha Rotary

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Otomatis Self beberesih Rotary Airlock klep

Pamakéan: Sistem transmisi pneumatic tekanan Positip sareng Negatip

Bahan: Bisa ngaropéa (Stainless steel atawa Beusi ductile)


Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

·Widang lumaku:Gandum, forage, kimia, neundeun jeung industri transportasi

·Jaringan hawa lumaku:Jaringan hawa campuran

·Bahan lumaku:Bahan ketan sareng hampang sapertos minyak, gula sareng gedang

·Fungsi:Ngabersihan rotor rutin nalika narima, discharging bahan ku conveying pneumatic ulahbeungkeutan, déposisi jeung ngawujudkeun tujuan anti blocking

· Ciri kinerja:Struktur backplane, sistem kontrol suntik calakan, dimimitian mode beberesih suntik otomatis dina waktos setting nurutkeun paménta

Patén No.:201621428926.1

Panjelasan Produk

Otomatis meresihan diri klep airlock usaha Rotary, urang ogé nelepon deui calakan semprot meresihan klep airlock usaha Rotary, sarua jeung valves airlock usaha Rotary biasa, éta bisa mastikeun tekanan stabil tina sistem conveying salila conveying pneumatic na unloading.Salaku tambahan, Éta tiasa disetél pikeun ngabersihan rotor sareng jero klep Rotary dumasar kana lingkungan pamakean anu béda, ku kituna nyegah adhesion sareng déposisi bahan, ku kituna nyegah klep usaha Rotary tina clogging.Ningkatkeun efisiensi produksi.

Aplikasi

Alatan fitur beberesih diri otomatis, jenis klep airlock usaha Rotary ieu loba dipaké dina pneumatic conveying Tumbu dina dahareun, farmasi, gula, kimia, jeung industri feed.

product
product
product
product

Patarosan & Jawaban

Q1.Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

A1.Kami produsén sarta kami geus di klep airlock usaha Rotary na diverter klep Filed pikeun ampir 20 taun.Simkuring gaduh tim insinyur urang sorangan jeung nepi ka ayeuna urang geus meunang sababaraha patén urang sorangan.

Q2.Kumaha cara ngabersihkeun diri tina airlock usaha Rotary ieu?

A2.jenis ieu klep usaha Rotary bisa diatur pikeun ngabersihan jero rotor klep usaha Rotary nurutkeun ciri tina bahan conveying, ku kituna ulah adhesion bahan sarta nyegah klep usaha Rotary ti clogging.Ieu bisa loba dipaké dina link unloading of conveying pneumatic bahan anu gampang pikeun beungkeut na rungkun up.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami